måndag 25 augusti 2008

Sorgligt avsked

Under sommaren har jag jobbat som mäklarassistent på en mäklarbyrå. Det har varit ett fantastisk kul jobb och jag har verkligen stomtrivts! Så det var verkligen ledsamt att sommarvikariatet nu är över... Men jag är så glad över erfarenheten jag fått och jag hoppas det ska föra något positivt med sig framöver! Av mina supergulliga arbetskamrater fick jag den underbara boken "Medelhavsträdgård" och en jättefin murgröna på båge i en fin vit kruka (de har redan förstått vilken som är min favoritfärg *hihi*), var den hamnade ska ni få se en annan dag. Gladast av allt blev jag för deras rader inne i boken... Åh, vad det värmde mitt hjärta! Om ni läser det här tjejer; tusen miljoners tack för en fantastiskt kul sommar!!! Jag saknar er!!!




































































































foto:mywhitecottage

Nu när regnet strilar ner utanför passar det perfekt att tända en massa ljus och kura upp sig i fåtöljen och bläddra och njuta av alla vackra bilder i denna bok! Den är inte bara vacker att titta i utan där finns också många bra tips och råd om hur man skapar sig en egen medelhavsträdgård. Jag kan varmt rekommendera boken!

Kram Jenny

fredag 22 augusti 2008

Hortensia i underbara färger

























foto:mywhitecottage

Igår köpte jag denna underbara Hortensia på kvist, det är endast en enda och den är så stor och fin. Älskar färgerna - så mustiga och höstiga på något vis! Den får nu pryda brickbordet och ljuslyktorna i zink som vi har i vårt sovrum. Har inte haft så mycket inspiration på sistone att fixa och greja men jag känner att den börjar komma smygandes igen. Härligt!

Trevlig helg allesammans!

Kram Jenny

onsdag 20 augusti 2008

Mina Mårbackor blommar än...

foto:mywhitecottage

Trots att det (tyvärr) känns som om sommaren är över blommar mina Mårbackapellisar som aldrig förr! Men det som är positivt med de lite mörkare kvällarna är att det är otroligt mysigt att tända ljuslyktor lite här och där utomhus... Häromdagen när jag kom hem sent på kvällen från ett möte hade mannen tänt alla våra lyktor på innergården, det var så fint och välkomnande! Just nu skiner solen, vi får väl se om den stannar framme hela dagen...

Ha en fortsatt härlig vecka!

Kramar Jenny

tisdag 19 augusti 2008

Utmärkelser!



Jag har fått en utmärkelse från tjejen som har bloggen Sand mellan tårna. Tusen tack vännen! Kika in hos henne och njut av hennes underbara bilder!!! Där pågår även en tävling just nu där du har chansen att vinna en urfin tavla som hon har gjort helt själv! Så här ser den ut:

Ytterligare en utmärkelse har getts till mig av den ständigt inspirerande Jannice med bloggen En inredoholics bekännelser. Här möts du alltid av ljuvliga bilder från hennes otroligt vackra Feng Shui-inredda hem. Kika in, du lär inte bli besviken!


Tusen miljoners tack ni gulliga bloggvänner!

Kramar Jenny
Tillägg: När jag gjorde detta inlägg föll det helt bort att jag
skulle skicka dessa vidare... Men då jag har så många favvisar
väljer jag att ge den till alla er som kikar in
här och lämnar
så fina kommentarer efter er! Ni är helt enkel bäst!!!

lördag 16 augusti 2008

Kvällsmys

foto:mywhitecottage

Plötsligt märker man hur det är mörkare på kvällarna och igår kände jag att vi måste ha mer ljus på matbordet! Sagt och gjort, inspirerad av många andra bloggare tog jag fram en gammal bricka och ställde lite ljus på. Det blev verkligen mysigt, ljusskenet skrimrade så vackert i brickan.

Tack alla söta ni som kikar in och lämnar små rader efter er - jag blir såååå glad ska ni veta!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Jenny

torsdag 14 augusti 2008

Tiden bara rinner iväg...

foto:mywhitecottage

I måndags började barnen fritids efter ett långt sommarlov och vardagen slog ner som en bomb... Jobba, hämta barn, laga kvällsmat, duschning, go´nattsaga och vips är klockan nio! Ja, ungefär så ser kvällarna ut och tiden för bloggning har inte funnits... Inte heller ljuset så sent så idag bjuder jag på en halvsuddig bild på en nyhet i mitt kök, nämligen en tallrik från GreenGate. Den är gjord av melanine och den kostade endast 55:-. Skulle vilja ha några stycken i olika modeller för att ha som picnictallrikar när vi åker ner till stranden och käkar. Om det nu bli några mer kvällar på stranden... Vädret har onekligen slagit om! Igår hade vi förvisso klarblå himmel och sol men det är som om luften har ändrat karaktär på något sätt... Mer höstlik... Men jag vill inte att sommaren ska vara slut riktigt än!

Kramar från Jenny

tisdag 5 augusti 2008

Sova ostört

Jag älskar att sova med öppet fönster, jag vill gärna känna en sval bris när jag ligger nerbäddad under mitt duntäcke. Men att sova med öppet fönster innebär en del mindre roliga saker... Som att bli myggbiten... Väckt av envisa flugor... Så vi löste det så här:











































foto:mywhitecottage

Det känns nästan som om mannen och jag har en liten koja... Det är faktiskt ganska mysigt! *hihi* Här har vi dessutom bäddat med mina absoluta favoritlakan från Lexington. De har några år på nacken nu men de blir nästan bara skönare och skönare med åren.
I söndags fick besöka av en god bloggvän och hennes rara familj. Det var Sara med den urmysiga bloggen Under en vind. Det var jättekul att träffas och återigen förundras man över så mycket denna bloggvärld ger! Jag fick dessutom en jättefin present... Den ska ni så klart få se så småningom! Tusen tack, världens gulligaste Sara!!! ♥

Kramar från Jenny

söndag 3 augusti 2008

Kräftkalas


























foto:mywhitecottage

Igår kväll var på bjudna på kräftkalas hos våra goda vänner. Det var en ljuvlig kväll! Varm och skön och alldeles vindstilla... Vi satt ute hela kvällen och såg solen gå ner i den mest fantastiska solnedgång. Goda kräftor och smarriga tillbehör samt oerhört fint och genomtänkt överallt runt omkring oss. Idén för tvättning av händer efter intagandet av alla kräftor föll mig särskilt i smaken!!! Romatiskt och vackert... Idag väntar ett besök av en god bloggvän - ser såååå fram emot det!


Kramar från Jenny