lördag 11 april 2009

många ägg blir det...



foto:mywhitecottage

Här njuter vi av strålande solsken, lediga dagar och så äts det så klart en hel del ägg! :) Dessa fina frukost-/dessertskålar fick jag av min snälla moster M för en tid sedan. Älskar de milda pastellfärgerna! Passar så bra på kökshyllan tillsammans med de rosa tekopparna och den turkos-/gröna termosen. Ikväll tänder vi grillen och grillar lamm, mums, vad gott det ska bli!

Ha en fortsatt skön påskhelg!

Kram Jenny
Uppdatering: Skålarna är inte nya utan gamla, och min moster
och jag hittade dem i en antikaffär i Vimmerby!

tisdag 7 april 2009

vita ranunkler





foto:mywhitecottage

Fick en underbar bukett med vita ranunkler, vaxblommor och blåbärsris av en kompis som var här på fika med sina barn. Blev så himla glad - ranunkler är ju en av mina favoritblommor! Var tvungen att leka lite med kameran... :) Buketten pryder vårt vita slagbord i "nya" matsalen. Ännu återstår att måla stolarna svarta, men jag har tänkt att det ska få bli påskens projekt.

Kram Jenny

fredag 3 april 2009

ni har väl inte missat...



foto: goa

Kanal5:s stora jakt på Sveriges härligaste inredningsblogg!!? För mig är valet självklart; så klart lägger jag min röst på min fina vän Goa som har bloggen Hvítur Lakkrís. Den här veckan är temat Green House och som ni kan se på bilderna tycker jag Goa har fångat upp temat på spiken! Så kika in här och kolla in de fina tävlingsbidragen och rösta på det som faller just dig i smaken. Du har då chansen att vinna ett presentkort från Indiska!

Min bloggtid är för närvarande i princip obefintligt (p g a jobb) men jag tackar allra ödmjukast alla er som ändå tar sig tid att titta in och lämna små fina rader efter er. Alla rara ord om vårt ommålade vardagsrum... tack! Ni är bäst!

Här njuter vi just nu av det underbara vårvädret, strålande sol och vindstilla samt varmt och skönt! Åh, det är fantastiskt!!!

Trevlig helg!

Kram Jenny