tisdag 29 juli 2008

Härligt besök

foto:mywhitecottage

Förra veckan fick vi besök av bloggvännen Malin och hennes gulliga familj! Malin har den superfina bloggen White Season, har du inte upptäckt hennes underbara blogg bara måste du kika in där nu! Det var så himla kul att träffas och Malin var precis lika rar och trevlig i verkligheten som jag trodde. Det kändes verkligen inte som det var första gången vi sågs utan som vi hade känt varandra länge... Deras killar fann våra killar och de lekte och hade så kul ihop! Vi satt ute i det fantastiska vädret och fikade på jordgubbs- och hallonpaj. Vilken härlig eftermiddag! Återigen fascineras jag av vad denna bloggvärld ger... De fina flaskorna (som jag själv spanat på en längre tid) fick jag av Malin. De är sååååå fina, riktiga konstverk! Jag blev verkligen jätteglad över dom! Tusen tack Malin!!!

Vädret vi har just nu är ju bara helt underbart! Hoppas ni njuter lika mycket som jag gör! Snart kommer mörka kvällar igen så det gäller att suga i sig detta och fylla kroppen med energi!

Soliga kramar från Jenny

24 kommentarer:

Mamma C sa...

Läste på Malins blogg att ni träffat varandra och hade kul. Verkligen söta flaskor med härliga färger.
Kram mamma c

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vad roligt :)
Åh så fina flaskor!!
Ha en bra dag.
Kram!

Jojo sa...

Hej!
Vilka häftiga flaskor du fått. Räcker inte med en titt, man måste titta flera gånger på dem.. Så många små, fina detaljer.

Ha en skön dag!
Kram Jojo

Lotta sa...

Hej!
Hittade hit till dig via Bodils blogg! Och vilken underbar blogg du har. Jag har läst igenom alltihop och tittat på alla underbara bilder och dreglat. Så fint ni har det hemma hos er. Här ska jag komma ofta.

Är det ok om jag länkar till dig?

Ha en härlig tisdag.
Kram
Lotta

Anonym sa...

Hej vännen!
Men vad roligt och trevligt ni måste ha haft! :)
Flaskorna var ju bara så söta, förstår att du blev himla glad över dem!
Här hemma ligger ett paket till en viss bloggerska med.. haha.. Det har varit på semester i Danmark och skulle egentligen hoppat av resan i Skåne.. Men har nu semestrat i Blekinge med i någon vecka.. Jag hoppas verkligen att gästen snart får komma till sitt rätta hem! :D haha
kram kram

Marina sa...

Så kul att träffa bloggvänner live.
Här är det också varmt och vi är just nu på väg till havet föratt sola och bada i ett par timmar. Jag ahr itne ro att ligga däör hela dagen men en stund varannan dag känns lagom. Ha det så jättebra! Kram!

Dubbelörn sa...

Vilken present! De är ljuvliga!!

Bloggvärlden är förunderlig, har också bara träffat på så många urgo'a tjejer. Utan bloggen så skulle man aldrig ha lärt känna dem.

Kramar

tinaminastina sa...

Hej Jenny...Vilken underbar del av Sverige du bor i....är helt hänförd av Österlen och närheten till havet!Det blir garanterat fler besök i dessa trakter...=)Så du jobbar mitt i Simrishamn..där var vi i måndags,synd som du säjer att jag inte visste att du fanns i närheten,då hade jag givetvis kikat in hos dej...nästa gång kanske!!!=)
Nu blir det stranden,man måste ju passa på att njuta av det underbara vädret! Ha det fint och kram!

tina=)

Ullis/Leva på landet sa...

Skoj med bloggbesök. Läste på hennes blogg att ni haft det bra. Vilka fina flaskor du fått. Visst njuter vi, så mycket vi bara kan.

Kram Ullis

Hem och Lycka sa...

Underbara flaskor, har testat den vita och det var riktigt gott! Skoj att ni hade så kul! kram

Tara sa...

å, de flaskene er bare så skjønne... kjøpte de nesten da jeg var i oslo tidligere i sommer..men bare nesten, dessverre:(
de er en fryd for øyet!

Desiree sa...

Ja det är helt underbart att bloggvärlden för med sig nya vänner. Det är en underbar bonus som jag själv inte trodde. Själv ska jag träffa en av USA bloggar tjejerna i Sverige då jag är där. Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot att få träffa henne i verkligeheten. Vad kul att ni hade så trevligt ihop och de där flaskorna var verkligen vackra. Ha det bra.

Nettan sa...

Vilka fina flaskor Malin kom med & va roligt & träffa en bloggvän !
Kul att killarna oxå hittade varann =0)...
Ha det gott..
Kram Nettan

Anne, anness design sa...

Vilka jätte fina flaskor, och så kul med en träff :)
anness

Mjuka sa...

Jag älskar de flaskorna!! Har själv den gröna. Teet är också jättegott
kramar M

Dollan sa...

Vad kul med ett nytt inlägg, verkligen färgglada flaskor de ser ju ut att vara nyttigt med. Vad kul att du har träffat en bloggkompis. Häftigt att träffa nya vänner genom bloggen. Vilket fantastiskt väder det har varit, vi börjar vår semester nu.
Kramisar fr
Dollan

Anonym sa...

Vilka fiiina flaskor!

Kul att få något man själv tänkt köpa, lite av en tvillingsjälstanke.

Jag blir oxå fascinerad över de vänner detta bloggande givit. Det är verkligen en "bieffekt" som jag aldrig räknade med när jag började.

Det intresse som vi inredningsroade har ger verkligen poisitiv energi tycker jag.

Ännu en dag med vackert väder, njutning...

Kram Lena

Sallys hus sa...

Halloj!
ja visst är det häftigt att man kan få så många nya vänner...
Vi sa just detigår....det är så lustigt för ens "syber vänner" vet mer om en än de man faktiskt umgås med... hi hi.....kul är det i alla fall och jag fashineras av att människor faktiskt är som de verkar på bloggen......de flesta i alla fall....;)

Vilka fina flaskor du fick!
Håller med...riktiga små konstverk.
Kram Katarina

A home far away sa...

Vad roligt att ni har träffats, Malins blogg är en av de absolut finaste bloggarna och det finaste hem jag någonsin sett:- Vad snällt av henne att ge dig fina flaskorna i present!

Ha en fin dag
Kram Gunilla

StrandviksVillan sa...

Det känns verkligen som man skulle fått många vänner genom bloggandet och det gemensamma intresset inredning! Även om man inte träffas så genom kommentarerna.
Både du och hon är storfavorit-bloggare för mig!!

Camillas nya hem sa...

Jättesöta flaskor! Och vad roligt att träffa nån via bloggandet!

Visst gäller det att njuta nu när det är varmt, ljust och härligt. November är närmre än man anar. Haha. :)

Kram!

Lilla Blanka sa...

Hej Jenny!

Men vad roligt med en liten träff sådär!

Ja det var jättekul att träffa Gúa igen, och att träffa maken och barnen också, de var ju supergulliga de med!

Men hihi sånna flaskor köpte jag nere på Österlen till min moster i liten present..hade aldrig sett dem tidigare, men hittade dem i en inredningsbutik (!) Fastnade för utseendet men så sa de att det skall vara jättenyttig juice också inuti :)

Kram vännen!!!
Mia

lottens vita och gröna sa...

hallå jenny!

ohhh så fina flaskor! ja detta bloggande är facinerande att finna likasinnade, malin verka vara urgullig, du med så jag förstår att ni spann iväg!

ha det gott i värmen! varmkram lotten

Hemlängtan sa...

Hej,
Vilken jättefin blogg du har., hoppas att det är okej att jag länkar till den från min egen.

Jättefina flaskor du fick. Har sett dem på flera bloggar men tyvärr aldrig i någon affär. Vet du möjligtvis var man kan få tag i dem?

MvH
Lindis