onsdag 2 juli 2008

Sommartider

foto:mywhitecottage

Lavendeln blommar i rabatterna, denna underbara blomma! Hoppas en dag kunna ha hav med lavendel, precis som Maria men den superfina bloggen Inredningsgalen har!

Här händer en hel del just nu... Jag började på mitt nya jobb i måndags och det känns verkligen toppenbra! Men jag har allt varit lite trött om kvällarna när jag har kommit hem... Mycket att lära sig och ta in... Men det är gör jag med glädje, för jag är superglad över mitt nya jobb!!!

Tiden räcker just nu inte till så här på bloggen får numera sommartider råda. Inläggen kommer komma lite mer sällan för när jag inte jobbar vill jag också njuta av sommaren så mycket jag kan! Tack alla ni för alla era fina kommentarer men just nu hinner jag inte runt till alla och en var... Hoppas ni förstår!

Njut av sommaren!

Stor kram Jenny

PS. Såg ni Sommar med Ernst i måndags?!? Jag har faktiskt varit på den verandan och jag berätta att den är lika fin i verkligheten! Satt där i solnedgången och drack mousserande och blickade ut över havet, i horisonten ser man Bornholm - magiskt!
*hihi, kanske lite Jag-mötte-Lassie-varning, men det bjuder jag på*
Hur som helst är jag glad över att Ernst är tillbaka i rutan
- jag säger bara; Sommartorpet, släng er i väggen!

42 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Det var ett tag sen jag var in hit, men oj så mycket fint det fanns att skåda! :D Kul! Älskar ditt vardagsrum och toalettbilderna var härliga, green gate har så mkt fint! ha det fint

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Jag måste verkligen berömma dina underbart vackra bilder..vad du är duktig på att fota snyggt !!
Man bara njuter av allt fint..
Kram Anette
P.s vad roligt med ett nytt jobb..grattis..

Marina sa...

lavendel är somringt och vackert. Så kul att du börjat nya jobbet men det är klart att du kommer att vara trött nu i början.
Jag känner en som är kusin med hon som äger det där däcket i tvprogrammet. Det blev fint där. Ernst gillar jag också. Ha det så bra!

Susihus sa...

Hej vännen! Tänkte väl att du måste bo i närheten av denna läckra altan som dök upp i rutan i måndags. Vilket läge mmmm. Håller med dig Sommartorpet släng dig i väggen, tycker inte de har hittat kärnan riktigt i år. Idag är äntligen värmen tillbaka. Njut och må bäst. KRAM

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att det känns bra på nya jobbet. Njuta av sommaren och familjen är ju faktiskt viktigare än att vara här inne. Se til att du har det riktigt skönt. Missade faktiskt Ernst i måndags, målade i tvättstuan i stället. Får titta på reprisen i helgen.

Ha en bra dag!
Kram Ullis

Syster vit sa...

Ja visst är han en inspirationskälla, han bara sprutar ideèr hela tiden. Ingen sommar utan Ernst så är det bara.
Har precis hittat till din fina blogg. Bor du på Österlen? Vi var där en hastig sväng förra sommaren och blev så förtjusta att vi ska dit i år också. Jag hittade till den största loppisen jag sett, Suckarnas gång i Simrishamn, ska dit igen. Om du har tips på bra inredningsbutiker i området så får du gärna ge mej några adresser, det fanns någon i Ystad, Var? Hoppas du hinner svara. Kram Liselott

Maria sa...

Tack, du är så rar du!
Låter som ett toppen jobb, är lite avis!!!
Skall bli kul att hör allt om det.
Ha det bra!

Lilla huset på prärien sa...

Gillar också Ernst! Vad underbart fina bilder du har... härligt också bilden man fick med mousserande vin och solnedgång :)

Hörde att du hade fått nytt jobb också... grattis till det!

Kram Jenny

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen!!!
Å vilka härliga bilder - känner doften av underbar lavendel!

Vad roligt Jenny att du trivs med ditt nya spännande jobb - det kommer bli kanon det är jag säker på!

Hi hi vad kul att du suttit på den fina verandan som Ernst fixade :) Jag håller helt med dig - äntligen är mysErnst tillbaka i rutan. Sommaren kan börja!


Må så gott vännen!
Kram Jes ♥

Vårt lilla hem sa...

Hej vännen! :)

Va roligt med det nya jobbet! Förstår att det är mycket i början, huvudet är helt fullt med ny information och massa att lära. Men det är ju kul!

Härligt det är med lavendel!! Det skulle jag kunna ha ett helt fält av hemma :)

Jag kommer sakna dina härliga inlägg med alltid så fina bilder!! Jag kommer kika in hos dig oavsett hur ofta inläggen kommer, alltid lika kul och inspirerande :)

Ha en skön sommar!!

Kraam! Jenny

Radhusdrömmar sa...

Ja det är verkligen fint med lavendel!
Jag såg också Marias bilder, fint med så mycket.

Kul med det nya jobbet, hoppas att det går bra!

Kram Johanna

Anonym sa...

Såg bara slutet av Ernst.. blev så besviken att jag missat nästan hela timmen med honom! Han är såå underbar!
Älskar hans kommentar i måndags när han fixade med sparrisen:
"En känsla om lite huller om buller"
Han är så rolig med sina kommentarer!
Roligt med det nya jobbet!!
Du gör helt rätt, njut av sommaren!
Snart har jag semester.. och då blir det en tur till Danmark och sedan en sväng i Skåne! ;-)
kram!!!! ♥

Camillas nya hem sa...

Jag tycker också Sommartorpet kan slänga sig i väggen, men det är bara för att jag inte tål hon Isabell (eller vad heter hon från Äntligen hemma?). Usch, verkligen oförskämt av mig men jag klarar inte av henne! Haha.

Vilka underbara bilder! Lavendel doftar ju underbart! Jag ska till en handelsträdgår i morgon, ska nog köpa på mig lite lavendel tror jag...

Roligt att du trivs på nya jobbet, vi har full förståelse för om inläggen kommer mer sällan. :)

Kram!

Desiree sa...

Jag tycker du ska fortsätta njuta av sommaren så mycket det går och inte tillbringa allt för mycket tid framför datorn. Jag tror min blogg kommer att få ta lite sommarledigt framöver också. Kul att du trivs på nya jobbet. Det är ju alltid en intesiv period i början då allt är nytt. Ha det fortsatt bra och skönt. Lavendel doftar ju så gott och dina foton var som vanligt väldigt fina.

Malin - I min trädgård sa...

Vilka vackra bilder! Lavendel är ju heklt underbart!

Ja äntligen är Ernst tillbaka med ett riktigt Ernst-program! Mycket bättre än sommartorpet! Jättehärlitg!

Hihi, men det är väl härligt när man kan bjuda på sig själv;)

Johanna sa...

Hej!
Vad roligt med ett nytt jobb som känns bra,grattis!
Lavendel är bara så underbart vackert och väldoftande!

Njut av sommaren, stressa inte med bloggen, vi väntar nog på dig!

Kram!

Annika sa...

Lavendel är verkligen fint - och så gott det doftar! Du kan ju plocka in några och torka - och kanske göra en liten påse till garderoben! Kram kram

Lina sa...

Så roligt att du trivs på ditt nya jobb! JA bloggandet får allt ligga lite i skym undan nu! Man vill ju passa på att njuta!!

Randi sa...

GRATTIS till nya jobbet och Lycka till! Förstår att du har en hektisk tid nu och du gör helt rätt som passar på att bara njuta av tillvaron när du är ledig.
Kram Randi

vinklar o vrår sa...

Såklart du ska låta bloggen vila och ta vara på vår korta svenska sommar :) Jag känner likadant! Och vad roligt att det går bra på nya jobbet!
Visst är lavendeln riktigt vacker. Köpte en stor utekruka igår som kanske ska få sig ett gäng med lavendel planterat i. Men helst skulle jag vilja ha en buxbom på stam... får se vad plånboken tycker ;)

Kramar
Mia

Signes Vind sa...

Håller helt med dig - tack o lov att Ernst är tillbaka. Den verandan skulle jag också ha - jag suckade hela programmet o sa till min man - vi måste flytta till Österlen - men han hörde inte :-((

Grattis till nya jobbet o ha en skön sommar. Äevn om det inte blir så många inlägg de närmaste veckorna så tittar jag in till dig o njuter av alla bilder - bakåt i tiden. Kram Lotta på Signes vind

Two sa...

Så fin lavendelen står, slikt skulle vi alle hatt rikelig av, den dufter så nydelig! Gratulerer med jobben, det er alltid mest travelt i starten, for en skal jo lære alle rutiner så fort som mulig. Er litt spent på kva slags jobb du har fått... kanskje i et interiørfirma??? Der ville du iallfall passe fint, for du er så flink til å skape fine miljø i hjemmet ditt! Kikker innom av og til for å sjå hvordan du har det. Og nyt sommaren! ps, hadde vore fint med litt hav og strandbilder no når det er så varmt, her på vestkysten i Norge er det meldt om ca 30 gr i dag, og vi har knallver!!!

En inredoholic sa...

aaaahhh... vad dråpligt (småländska) tänkte faktiskt när jag såg det, att det ligger i krokarna där du bor, o att du varit där. Spookie!?! Hihi... håller med släng er i väggen sommartorpet. jag har lite hatkärlek till Ernst.. slutade räkna hans "sköna" när han var uppe i 32 ggr på en halvtimma.. annars är han mysig. Kul att visa helheten med allt vad regionen har att erbjuda. Maten han gjorde blir det till helgen ; )

Vad var det nu för ngt du börjat jobba med!!?? Nyfiken.. du är så duktig på att fota. har precis köpt en systemkamera och är nyfiken på att lära mig mer... tips?

Kramar i massor, o ha en underbar helg, du inspirerande kvinna.
¨
Jannice

Solsjö - Under en vind sa...

Sååå vackra bilder!!!

Förstår att du blir helt slut av nya jobbet, det måste ju vara många saker att lära sig, nya människor att lära känna och massor av intryck att smälta!

Vad kul att du har varit på verandan! Å visst är Ernst bättre än de som just nu pysslar i torpet...

Ha en underbart skön helg, stor kram!

Nina sa...

jag missade ernst . attans men jag njuter av sommaren desto mer !!!
Lite för mycket mjukglass kan jag lova...
Iallafall sköt om dig och familjen din /kramar

mamamekko sa...

Vilke duktig fotograf du är, och vilket underbart hem ni har. Så fint med vitt och pasteller.
Kram Angelica

Tingeltangel sa...

Lavendel är underbart tycker jag. Jag älskar verkligen doften.... Hoppas du kommer att fortsätta trivas på ditt nya jobb. Det låter så roligt och som om det kommer att passa dig så bra.... Vill passa på att önska en skön sommar. Det blir ju inte så mycket tid för datorn just nu. Kram.

White Season sa...

Hej Jenny, Vad kul att du var på Ernst fina veranda...och visst är det väl så han är bara bäst :-)
Kul att du har kommit igång med jobbet, visst är det mycket i början med det går snabbt och jag önskar dig verkligen all lycka med det, du är som klippt och skuren för det...
Jaha här regnar det och bilen ska packas hade kanske varit bättre att åka till grekland men nu blir det västkusten denna vecka, sen hemma och så Vik v.30...jag kanske smyger förbi mäklarbyrån du jobbar på då :-) Kram kram kram och ha det så jätte bra.
Malin

Anonym sa...

Hej svejs Jenny!
Bruce, det smäller nog snäppet högra än diggiloo vill jag lova! Men jädra i min lilla låda var bra det var igår kväll! Premiär och allt. Jag tror jag har över 1000 bilder från kvällen! :)

Vecka 29 kommer vi nog och göra Skåne en sväng.. Vem vet, kanske jag står och knackar på Er dörr rätt som det är! haha

KRAM

MiaMaria sa...

Hej!

Men så vackra foton!!!!

HA´en härlig sommar med jobb och familj!
MiaMaria

Brunkullan sa...

Lavendel är ljuvligt! Men efter några försök, inser jag att det är svårt att få den att övervintra här i Östersund.
Istället har jag dess släkting..eller de är rätt lika i alla fall. Kantnepeta:)

Susanne

Poppins sa...

Lycka till med nya jobbet! Och det blir lite mindre bloggande nu på sommaren för oss alla, tror jag. Hoppas du fått njuta av den fina helgen. Här kom precis ett störtregn annars har det ju varit varmt och skönt.
kramar från Poppins

Jippi för Ernst! Han är bäst.

Lotten sa...

Åhhh vad kul att hitta tillbaka till din fina blogg.... det var ett tag sedan;-) Vilka underbara bilder du bjuder på.....jag kommer snart tillbaka igen! Kram Lotten

IKT i min vardag sa...

Lavendelhav...det låter vackert det:-)
Ja det här med sommar och blogg går ju inte riktigt ihop. Själv bloggar jag bara när jag är hemma.

Ha en härlig sommar!

Kram

Lina Gardelid sa...

en härligt vit och pastellig blogg!! Underbart vackra bilder!! Du är duktig!

Vill bara tipsa om ett litet erbjudande jag har på min blogg just nu. Ta gärna en kik!!
Kram Lina

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att du har det bra med jobb och lite fritid också!

Jag jobbar ju också på ett tag til...men snart så!

Såg du Ernst idag?? Dragspelskillen är en bekant till sambons familj, sambon har även spelat bas på en av hans skivor, så jag har träffat honom några gånger!

På Under en vind i högerspalten finns en ny award till dig, hoppas att du vill hämta den!

Ha det gott, kramar!

Solsjö - Under en vind sa...

...apropå din "jag mötte Lassie" varning alltså...fniss...

Maria sa...

Hej!
Roligt med nya jobbet! Förstår att du inte hinner blogga runt till alla, det hinner inte jag heller varje dag...

Lilla Blanka sa...

Hej Jenny!

Underbara bilder, som alltid :) hos dig!

Åh vad roligt att du trivs på jobbet, ja det låter ju som ett riktigt roligt jobb!

Nä bloggtiden krymper o krymper...hinner inte med riktigt.

Kram
Mia

Syster vit sa...

Jag får hålla med om att sommartorpet inte är sommartorpet utan Ernst. Vilken tur att han har ett eget program nu. Tack för tipsen på inredningsbutiker i Österlen, det ska bli jättespännande att besöka dom. Kram Liselott.

Hem och Lycka sa...

Minns inte om jag grattat dig till jobbet men utifall inte så gör jag det nu, stort GRATTIS! Vad jobbar du med?

Vad kul att du suttit på den där verandan irl, skoj! Ernst är ju helt enkelt bäst.. kram!

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Ny här på bloggen och vill bara säga att du har så vackra och fina bilder. Blir helt varm i hjärtat. Jag säger som du, heja Ernst han är underbar.
Kram Lotta