tisdag 16 december 2008

butikstips



foto:mywhitecottage

Den här helgen blev inte riktigt som den var planerad... I fredags förmiddag fick jag förfrågan om jag kunde hoppa in och jobba i en inredningsbutik i Lund. Då det visade sig vara en av mina favoritinredningsbutiker, nämligen DesignCollection, var svaret inte särskilt svårt! Klart jag ville det!!! Så granhuggningen fick grabbarna i familjen klara utan mig och jag kan säga att det gjorde det med bravur! Två jättefina granar står nu här hemma. Dock har vi inte hunnit klä dom men jag tror jag och barnen ska göra det i eftermiddag. Dessutom hade de gjort jättefint på vår trappa tills jag kom hem i lördagskvällen. De hade planterat enar i vår gamla rostiga trådkorg (helt på eget initiativ faktiskt!) och satt i belysning, lagt granris på trappen och tänt ljuslyktor och maschaller - jättefint!!! Jag lovar att återkomma med bild på detta senare i veckan.

Jag har inte stått i någon butik sedan jag gick på gymnasiet och extrajobbade på helgerna så jag var allt lite pirrig i magen... Men när man brinner för sakerna som finns i butiken var det bara jättekul! I butiken finns ljuvliga märken såsom Day - Birger et Mikkelsen, Mulberry, Lena Bjerre med mera. Har ni vägarna förbi Lund tycker jag absolut ni ska kika in på DesignCollection! Den stora silvriga marockanska lampan på sista bilden tycker jag är "to-die-for". Skulle passa grymt bra ihop med mitt brickbord, eller hur!!?!

Kram Jenny
PS. Ni glömmer väl inte bort att bilderna är klickbara!

10 kommentarer:

En inredoholic sa...

Hej!! Där har jag ju handlat min älsklingslampa på sideboarden!! Åååå det är ju en sådan mysig butik! Då ska jag in där nästa gång jag har vägarna förbi!!

KRam kram
JAnnice

Moodboardwithflowers sa...

Åååhååå.. fanns det någon mulberry väska till mig? äh jag får köpa en kopia i thailand haha. Fina bilder.. och spännande att jobba.. iaf i en butik med fiiina saker.

Marina sa...

Oj, så kul att bli erbjuden jobb så där. Det är ju inte de tlättaste att få jobba annars nu. Jag söker ju så jag vet.
Ha det så bra! Kram!

Goa sa...

Men Guuud så kul Jenny!
Hur kom det sig...*nyfiken*..:)
Verkar vara jättefin butik, har aldrig varit där!

Hoppas nu inte ni ska bi sjuka!
Själv är jag ganska frisk, förutom huvudvärken och tröttheten. Men Hilmir har varit jättesjuk!
Håller tummarna att ni ska klara er!

Vilka duktiga killar du har, så mysigt att de julpyntat utanför...*impad*

Känne rmig lite skakis efter jordskalvet! Vi vaknade av att hela sängen skakade och fönsterna darrade och jag tänkte..*shit* det är som jordskalv! Men aldrig i min vildaste fantasi hade jag trott att man skulle uppleva det i Sverige!
Hilmir öppnade ena ögat och sa...det är stridsvagnar..*thi,hi*

Största kramen till dig min vän!
Vi hörs...

Mia sa...

Vad roligt! Vilken snygg affär!!

Jo, jag tänkte på det med renskinn på stolarna.... renskinn HÅRAR ju väldigt mycket (tro mig!) men OM det absolut är renskinn du vill ha vet jag att dom säljer på Jokkmokksmarknaden...kanske känner nån som ska dit i februari. Ett annat tips är ju annars tillklippta fårskinnsbitar, inte sånt där vitt ulligt utan "riktiga" får. =) Har ju en jag känner här som har och säljer sånt... tänkte bara ifallatt?

Kram Mia
(läste ditt namn i en tidning häromdagen. KUL! grattis!)

Maria sa...

Härliga saker! Synd att man aldrig åker till Lund, blir alltid Köpenhamn för min del!

Terese sa...

Men så trevligt! Nästa gång får du säga till innan så man kan slinka förbi och säga hej! Verkligen en mysigbutik!

Så fint du piffat till det här på bloggen också! Kram Terese

Desiree sa...

Vad kul att du blev tillfrågad att jobba i en sådan butik med mycket vackra saker. Något sådant skulle jag också gärna tacka ja till. Hoppas att det kanske kan bli fler gånger framöver. Låter underbart med två fina nyhuggna granar som väntar att kläs. De kommer säkerligen bli jättefina. Låter jättevackert och mysigt med både marshaller och lyktor. Jag skulle gärna titta in i den där butiken om jag har vägarna förbi för de verkar ha många märkern som jag verklgien gillar och visst skulle den där lampan passa jättefint ihop med ditt vackra brickbord.

rosenskära sa...

Vad roligt Jenny! Lite drömjobb det där, komma till en sån atmosfär varje dag...

Problemet vore väl att det aldrig skulle bli någon lön kvar, eller hur?! För du har ju helt rätt, lampan skulle bli bästis med ditt brickbord!

Lena

Dollan sa...

Grattis, så kul för dig, där har du kommit på rätt plats minsann. Hoppas du får fler förfrågningar.
Väntar på bilderna från trappen.

Kram

Dollan