måndag 2 juni 2008

Mera sovrum...
Med risk för att trötta ut er kommer här ytterligare en laddning bilder från sovrummet! På Housedoctor-spegeln har jag hängt en ljusslinga med små blommor från Ikea. Den går på batteri, rätt smart tycker jag.

foto:mywhitecottage

Idag har jag tänkt fota lite ute i trädgården, så nu vet ni vad ni kan vänta er i nästa inlägg. Ha det gott i det underbara sommarvädret!
Kramar Jenny

35 kommentarer:

Marina sa...

Vackert! Jag hinner inte alls fixa här inne nu vid denna årstiden. Det jag gör inne är att laga mat och lägga i tvättmaskinen och blogga för övrigt är jag mest ute. Men till hösten, då fixar även jag inne igen.

Ann-Catrin sa...

Morrn Jenny!

Vilket fantastiskt och rofyllt sovrum ni har.. härlig harmoni och romantisk färg.. vad du kan komponera ihop.. både stylist och fotograf.. jag ser gärna mååånga bilder!!
KRAAM A-C

Stämningsfullt sa...

Inte tröttnar man på så vackra bilder :)
Ha en underbar dag.
Kram!

Vit Spets sa...

Tusen tack för kommentaren! det värmer så att många gillar det jag syr... men du, vilket ljuvligt sovrum ni har, där drömmer ni sött ;)
Kramis
//Siv

StrandviksVillan sa...

Vem skulle väl kunna tröttna på att se ett så vackert rum? Fast trött på ett annat sätt - önskar ju så att jag kunde gå in i det rummet och stanna där läääänge ;) gärna med en riktigt bra bok som sällskap (och inga barn som slår på dörren...)

Betty sa...

Hallojsan !
Tack för dina värmande ord , det gör att det verkligen känns toppen att vara tillbaka. Ser att jag verkligen har missat mkt under mitt uppehåll som hos dig. Du visar jättefina bilder.
Kramar Betty

En inredoholic sa...

Gillar verkligen ditt arrangemang på byrån! Ser fram emot trädgårdsbilderna!

Kram
Jannice

Emm´s design sa...

Underbart rogivande och fint! Jag blir sömnig :-) och sugen på rosa lakan!

Desiree sa...

Ljusslingan var supersöt. Bra idé att hänga den runt den fina spegeln. Din sommarbukett på nattduksbordet var dock såååå fin. Ha en skön start på veckan.

Helena Dovier sa...

Inte en chans att man tröttar på bilder från ert sovrum - det är ju så himla vackert!

Hoppas att du får en riktigt fin vecka! Du kanske är på gång att börja på drömjobbet nu, eller dröjer det ett tag till innan det är dags?

Stor kram från Helena och Justus

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga bilder. Det är alltid kul med inspiration, inte tröttnar man på bilder heller. Smart att slingan går på batteri. Ska bli spännande att se bilder utifrån.

Kram Ullis

Liza i pepparkakshuset sa...

Vilken fin blogg jag hittade här!
Lakanen är underbara...

På återseende

Kram Liza

Marie sa...

Härligt somriga bilder från erat superfina sovrum! Gulligt med ljusslingan på spegeln!

Angående utbygget så är det precis som du trodde! Det kommer att bli en trappa inifrån ner till tvättstugan, ska bli sååå skönt att slippa springa ut varje gång man ska tvätta.

Ha det bra Jenny!
Kramar Marie

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jättevackra och inspirerande bilder!

Susihus sa...

Så vackert och romantiskt, det passar så bra hos dig. Hoppas att ni har haft en härlig helg i det ljuvliga vädret. Det är ju helt underbart. Vi har haft en fantastisk helg, det kändes nästan tecknat att få gå på ett vackert och roligt bröllop i Stockholms skärgård och solen bara strålar. Jag var lite så där för jag inte känner så många, känner brudgummen väldigt väl men inte så många mer men oj så roligt vi har haft. Kan nog hjälpa till när många bor på samma hotell och träffas lite innan. Skulle kunna tänka mig att semestra i Stockholmsskärgård i sommar.

Nu ska jag ut på en löparrunda med mina grabbar, äntligen är mannen hemma igen från sin kurs! Må gott och kram på dig

Dicksonska våningen sa...

Vilket harmoniskt sovrum! Ljust och lätt ska det vara - precis som här! Vilken inspiration nu när vi snart ska flytta till hus :)
Kram Annika

sand mellan tårna sa...

Jo...lite trött blir jag när jag ser ditt sovrum..... men.... det är ju bara för att det är så fint så jag vill sussa i det! =)

Verkligen superfint!

Ville bara viska att de fina servetterna kommer från Rusta och kostade typ 14 kronor för ett jättepack på typ 50 servetter.... lite greengatekänsla över dem.... hm, till superbudgetpris.

Kram L

Anne, anness design sa...

Jag tappar hakan så fint är det! Vilket underbart sovrum och så fint med det rosa! Underbart vackert, får inte fram mer :)

Lina sa...

Jag är också otroligt svag för Rosa!! I vardagsrummet håller jag lite mer beiget och vitt men i sovrummet tycker jag att det kan få vara rosa! Var brukar du köpa dina Greengate saker?

Jenni - Snickarsbacken sa...

Snubblade över från Lowing Whites blogg! Och blev även här lite kär! *Fniss* Så nu lämnar jag en kommentar och "värmer" dit hjärta lite, en av de vackraste bloggar jag sett! Skall i dagarna flytta in i vårt drömhus som är nytt men ej byggt av oss. Så nu kommer det härliga frammöver att omvandla det till sitt eget från rum till rum.
Helt underbara bilder du tar!
Ha en härlig vecka! Hoppas du blev glad för jag gillade verkligen din still till 100% perfekt blandning!
Kram Jenni (med i)

lottens vita och gröna sa...

ojojoj jenny vilket sovrum, så ljuvt alltihopa...vilka vackra möbelr och så favvoblomman, pionen...suckar alldeles hänförd!varmkram lotten

Anonym sa...

Wow, vilket underbart sovrum Jenny!! Du har lyckats med allt!!
jaha, nu måste jag hem och göra om i mitt eget.. undrar om sambon går med på att tapetsera om igen?? haha
kram

Rosa Hemmet sa...

Oj vilket ljuvligt härligt sovrum, där måste ni verkligen sova gott! Å det r ju så hääärligt...... ROSA! Underbara bilder du bjuder på! :D Blir varm i själen av allt vackert :)

Maria i Skara sa...

Vad fint det är i sovrummet !
Jag är säker på att maken trivs med allt det rosa ! Ljuvliga rosa pioner - jag bara älskar dem !
Jag köpte en ny fin rosa pion (trodde jag) för 2 år sedan..och nu blommar den..i cerist !!!!
Jag tyckte att knoppen såg ovanligt mörk ut..hm..
Kram Maria i Skara

Fanny sa...

Vilken fin blogg du har Jenny, nu har jag oxå en blogg :) Hoppas allt är bra med er! Kram Fanny

White Season sa...

Jätte mysigt sovrum i härliga färger... Du är då fantastiskt duktig på att fota, jätte fina bilder.
Ha en fortsatt härlig vecka i det underbara vädret, kramar Malin

Jes/Vita villa vila sa...

ÅÅÅ inte tröttnar vi på dina underbara bilder!!! Vilket urmysigt sovrum ni har. Så fint med ljusslingan & vilket härligt bäddset - riktigt somrigt & ljuvligt! ...Och så skänken, den underbara ;) I love it!

KRAAAAm Jes ♥

NICOLINAS BONING sa...

Jag kan bara säga ett ord...UNDERBART!!!
Det måste bli en hel del romantik i detta harmonierande,matchande,
ljuvligt rosa sovrum:-)
Kramar/Birgitta

Tingeltangel sa...

Det klart vi inte tröttnar! Bilderna är ju helt underbara. Det är så vackert i ert sovrum.

Fanny sa...

Det låter underbart Jenny! Hoppas ni får det riktigt skoj! Jag älskar hennes sångröst, har typ alla skivor :) och den 21 juni ska jag sjunga My heart will go on, så nu går den varm i cd-spelaren. Den 10 juni hämtar jag the car :) så ser ni en svart bil så är det jag :) Tusen tack än en gång för skjutsen i söndags! Verkligen supersnällt! Hälsa the boys! Kram Fanny

Jennyshemochharmoni sa...

Jag blir alldeles lycklig när jag ser ditt sovrum! Så fint!!! Härlig med allt det rosa och pionerna *njuter* Du kan konsten att inspirera! Ha en riktigt mysig helg! Stor KRAM

Maria sa...

Det är vackert som en dröm i ert sovrum!!

Hem och Lycka sa...

Åå vilket vackert sovrum, helt underbart fint! Har också en HD-spegel och älskar den. Hade den också lutad mot väggen ett tag men allt eftersom småpluttarna i familjen börjar grabba tag i saker och ting så vågade jag inte ha den så längre ;-) kram!

souvenirs d'antan sa...

trés joli blog, belles mises en scène, à bientot

Efwa sa...

Gullig ljusslinga! Smart att den går på batteri