söndag 7 september 2008

Dagens ros går till...

foto:mywhitecottage

På handfatskanten i badrummet står just nu denna vackra ros tillsammans med en kvist stjärnflocka. Som jag har sagt tidigare så älskar jag att ha vaser här och där med blommor i, jag blir så glad av att se dom. Liksom jag blir glad för alla er som besöker mig och lämnar rara kommentarer efter er! Så dagens ros är till alla er! Jag dessutom belönats med ett par nya utmärkelser:



Den här har jag fått från Sandra som har bloggen Hos Sandra och ifrån Jenni med bloggen Snickarsbacken - tusen tack gulliga ni!!! Den här ger jag vidare till alla er som troget kikar in här och lämnar fina rader efter er! Ni är värda den allihop!!!



Och ifrån den mysiga bloggen Hwita Villan har jag fått utmärkelsen "The Tree of Happiness", utmärkelsen som har ett uppdrag med sig också, nämligen att lista 6 saker som jag är lycklig för just nu! Här kommer dom:

Jag är just nu lycklig för:

- min familj - alltid!
- att jag bor på en så otroligt vacker plats, nämligen Österlen!
- att jag har så nära till hav och strand!
- att jag idag ska besöka en för mig ny inredningsbutik som jag vet har MÅNGA fina saker!
- att vi igår kom iväg på kräftskiva och hade en trevlig kväll i våra goda vänners sällskap!
- att det är söndagmorgon och ute faller regnet ner och vi ska snart äta en lång frukost med massor av tända ljus!

Den här utmärkelsen skickar jag vidare till några nya bloggar som jag har upptäckt på sistone som jag tycker är superfina!!! Nämligen: Ute & Inne, Syster Doris och Me-and-my-home.

Ha en skön söndag!

18 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Grattis till dina fina utmärkelser!!!

Underbar rosbild också!

Här är läget ganska bra, förkylningen har gett med sig, åtminstone det värsta! Idag ska mannen spela fotbollsmatch, vi andra ska bara mysa hemma!

Ha en skön dag med mysig frukost och massor av shopping!:)

Kramar!

Marina sa...

Ja visst är det fint med små vaser och en liten blomma både här och där. Man blir glad! Grattis till utmärkelserna! Nu ska jag åka för att titta på sonens fotbollsmatch. Bara till att ta på sig gummiskorna och den regntåliga vindjackan så ska jag nog klara mig utan att bli blöt. Kram!

White Season sa...

Rosor är väl bland det vackraste, jätte fina bilder. Och visst är det väl underbart med de långa frukostarna, här är det massa ljus och det är dimma över alla fälten, så det blir nog en skön skogspromenad snart, idag är första dagen jag känner mig bättre :-)
Kram och vart ska du idag, jag vill också ha massa fina inredningsbutiker här .....
Tusen kramar till dig och din familj, Kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära vän! Jag håller helt och hållet med dig om blommorna. De får en att må så himla bra så helst ska man ha en vart man än vänder sig :)

Stort grattis till alla utmärkelser - dem är du värd flera gånger om!

Vad härligt med din lilla "lycklig-lista". Det är bra att tänka efter vad man har som man är lycklig över! Sätter saker i perspektiv.

Ha en skön söndag! Ska bli kul att få liten rapport om din "nya" inredningsbutik.

Kram Jenny

Mamma C sa...

Grattis till dina utmärkelser som du fått. Visst är det vackert med blommor lite här och därr i sitt hus. Ha en bra söndag.
Kram Mamma C

Malin - I min trädgård sa...

Vad roligt det var att läsa vad du är lycklig över just nu :). Hoppas du hittar lite fina grejer idag.

Kram M

Lilla Blanka sa...

Hej goa Jenny!

Åh jag har missat dina senaste inlägg...De är lika vackra som alltid! Vill inte missa nåt..

Jag tycker också om att ha små vaser med en liten ros eller ett par lavendelstrån eller liknande i..det ser så mysigt ut..

Grattis till dina awarder.härligt att du får dem, du är värd en hel hög med awarder för din vackra blogg (och för att du är så go!)

Kraaam
Mia

Veronica sa...

Grattis till dina awards!!

kram Veronica

Evelinas hus sa...

Vackra bilder på rosen!
Jag gillar också små glädjebuketter här och var i huset.
Grattis till utmärkelserna.
Ha en skön söndag.
Kram Caroline

Karin sa...

Hej Jenny! Tack snälla så glad jag blir. :) Jag har redan svarat på frågorna, så jag kanske inte gör det igen, men det var kul att få ta del av dina svar. Jag älskar också att ha blommor ståendes här och var. Ibland är det vackert med en stor bukett men lika ofta kan man dela upp den och få flerfaldiga glädjen! Hoppas du hittar något mysigt på den nya inredningsbutiken! Själv bakar jag bröd och muffins och ska mysa framför en bra film senare idag...

Ha en bra start på veckan! Kram Karin

Pia sa...

Tillykke med udmærkelserne:-)

Kram Pia

Poppins sa...

Grattis till utmärkelserna! Din blogg är verkligen plats jag älskar att besöka.
kramar från Poppins

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!

jag håller verkligen med dig.. man blir så glada att ha små vaser inne.. tror jag ska härma dig imorgon och plocka in lite.. det som finns kvar där ute i trädgården!!
En otroligt vacker bild!!

Grattis oxå till din utmärkelser, du om någon är värd dom tusen gånger om!!

Lät ju hur skönt som helst med långfrukost och tända ljus.. det är livskvalitet det!!
Och närheten till havet... tänk den längatn bär jag ständigt inom mig.. och när vi var på Österlen i somras... ja då blev den starkare.. fins knappt en vackrare plats i Sverige tycker jag!!

ha en fin vecka!
kram
Ann-catrin

Annika sa...

Grattis till dina utmärkelser! Det är du värd eftersom du har en sån fin blogg. Och så många inlägg du har gjort på sistone! Fin påse du fick från Lantliv. Och fin patina på det rostiga R:et. Imorgon ska jag en sväng på stan och se om jag kan fynda något! Puss och kram!

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej!
Vad roligt att du blev glad! De var ju så klart meningen! Du skänker mig massa inspiration&gldje genom dina inlägg! Kram Jenni

vinklar o vrår sa...

Grattis till alla fina utmärkelser, de är du verkligen värd! Och visst är det mysigt att kunna plocka in från den egna trädgården och sätta i söta små vaser!

Hoppas att helgen varit bra!
Kramar Maria

Klas-Göran sa...

Stort grattis till dina utmärkelser! Det är du verkligen värd för din fina bloggsida med alla vackra bilder, som ger inspiration i höstmörkret!!!

Vad roligt att ni kom iväg på kräftskiva trots tidigare baciller!
Våra har inte gett med sig ännu, det är bara Ellen som är pigg!
Har jobbat ute i trädgården i helgen och bara försökt njuta av vårt nya hus!
Bamsekramar

Sallys hus sa...

Hallå där vännen!

Skrev just på din andra sida.....
Skäms en liten smula för nu inser jag ju att svaret på min fråga fanns här....har tyvärr inte haft mycket tid alls att kika runt nu på sistonne.....Vilka vackra bilder......ääälskar hyllorna i köket......badrummet.....bilderna från tv-rummet....ja allt faktiskt....;)
Hoppas mni har det bra där nere i ert lilla paradis....skulle själv behöva ha en strand att gå till tror jag....bara sitta där och lyssna på havet och känna hur stressen rinner av en.
Jag fattar inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till...
har lovat mig själv att bara Kajsas rum är klart ska jag inte påbörja nåt nytt...på några veckor i alla fall.....fniss...
Nej men faktum är att jag känner mig så trött och gammal....fyller ju snart 36 men känner mig som 75...blä!!

Ha en härlig vecka!
Kraaaam